Известие

Collapse
No announcement yet.

СТРАНЕН ШУМ ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СТРАНЕН ШУМ ?

нешто шуми, когато от 120,130 при риазко спиране,сиакаш започва да се натоварва "лагер" а в сервиза казаха че лагерите на главините са добре при по ниска скорост го ниама,при нормално каране ако се заслушаш сашто има шум но не е така както при спиране а а и май НЕ Е от саед. доста е гадно а а а и колата е 156 1.9jtd

alfa 156

по принцип това е от гумите при намалиане на скороста и при спиране виат.шума е подобен като че ли вие лагер.ниама нищо страшно нормално е.

Comment

ндааа
      стари гуми + бавно каране = гнъсен виещ шум
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

уффф дано да е така благодариавиа а а ауж гледах да са читави гумите сега сам с МИШЕЛИН но неса нови а вазможно ли е и от размера да е 195 65 15 то маи триабва даса 195 60 15

Comment

Re: СТРАНЕН ШУМ ?

Първоначално публикувано от vlado
          нешто шуми, когато от 120,130 при риазко спиране,сиакаш започва да се натоварва "лагер" а в сервиза казаха че лагерите на главините са добре при по ниска скорост го ниама,при нормално каране ако се заслушаш сашто има шум но не е така както при спиране а а и май НЕ Е от саед. доста е гадно а а а и колата е 156 1.9jtd
          Колега за съжаление и при мен го има същият шум и със сигурност не е от стари гуми или нещо подобно.
          Да ти кажа честно един път ходих в сервиз за този шум и тяхната диагноза беше че най-вероятно имало проблем в скоростната кутия с деференциала или нещо пдобно и ме посъветваха да си купя втора употреба, че това не се правело.Малко ми стана тъпо ама кво да се прави. Обаче съм решил да търся и други майстори които са по в час,че тези ми се сториха малко келеши.
          Да ти кажа е страшничко че при голяма скорост като карам и сеналожи да спра с този шум се ми е в главата дали ще спра , но ще търся решение.
          Ако имаш и ти някакво инфо по разрешението на този проблем пиши задължително. Успех
          Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
          VW Passat 1.8, 1991
          Seat Leon 1.4, 2007

Comment

Това се получава и от кофти накладки. Ако звукът е само при спиране.
            CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
            Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Колега не се притеснявай и аз като слязох от летните гуми 205/55/16 и сложих зимните ми завиха,не се притеснявай точно това е размера за теб 195/65/15
              Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
              The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

ами ако не е от гумите и от наклатките,те поне са нови можеби ште се наложи друг да и се радва а а ако намериа ниакакво инфо ште пиша все пак това маи е доста гаген ремонт

Comment

Колеги поне на мойта със сигурност не е от гумите щото и зимните и летните за ми чисто нови 195/65/15 и при двата чифта го има този проблем и то при високи скорости когато ми се налага да спирам под 80 км/час този проблем изчезва има го дори и когато спирам и колата е изключена от скорост.
                  Незнам просто кво да правя и към кого да се обърна.
                  Помагайте ако можете.
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
                  VW Passat 1.8, 1991
                  Seat Leon 1.4, 2007

Comment

аз съм с нови накладки(на около 6000км) изключвам вариянта да са те,но имах същия проблем с летните гуми,в които има живот още 1-2 години ...... сложих зимните и проблема изчезна,тъкмо отделях пари за майстор и се изненадах приятно ......
                    Alfa156 Against All

Comment

какви гуми сложи незнам но този шум кито се чува е все едно нешто старже

Comment

те са ми от миналата година(даже незнам модела) 195 65 15 - за по 100лв бройката ......
                        Alfa156 Against All

Comment

Working...
                        X